Εθελοντισμός

Εθελοντική Εργασία

Προσφέροντας εθελοντική εργασία, δεν συμβάλλεις  απλώς στο να γίνει καλύτερος ο κόσμος. Έρχεται σε επαφή με τοπικές κοινωνίες, γνωρίζει νέους τόπους και τρόπους ζωής και μαθαίνεις την ουσιαστική έννοια της προσφοράς μέσω της αθλητισμού και τω αγώνων.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας κάθε αγώνα είναι ο εθελοντισμός. Οι εθελοντές μας είναι η δύναμή μας. Η αφοσίωση των εθελοντών και η πολύτιμη βοήθειά τους κάνουν τεράστια διαφορά στην ποιότητα της διοργάνωσης καθώς συνεισφέρουν σημαντικά κατά την περίοδο της προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μοιράζονται απλόχερα τα χαμόγελα,την αγάπη και την πολύτιμη προθυμία τους με τους διαγονιζόμενους .

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας εθελοντών για την υποστήριξη της οργάνωσης. Η αλληλεπίδραση και η συναισθηματική αλληλεπίδραση με έναν αθλητή είναι μια μοναδική εμπειρία.

Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής, δεν έχει ηλικία. Η χώρα μας και ο αθλητισμός μας χρειάζονται. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας σε αυτή την προσπάθεια.

Στους εθελοντές μας δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Θέλεις και εσύ να γίνεις εθελοντής;

Συμπλήρωσε την φόρμα για να γίνεις και εσύ εθελοντής στους επόμενους αγώνες μας. Με την συμλύρωση της φόρμας θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου για να σου πούμε λεπτομέρειες.